Mag ik meedoen?

⇨ Deze voorstelling reserveren

Een verhaal over anders zijn en eigenlijk ook gelijk, over vrienden maken maar ook je zelf blijven.

Het verhaal

Eend wil vrienden maken, en wat is er beter om een vriend te maken, dan bij een club te gaan. Eend probeert het eerst bij ‘De Leeuwen Club’. Hij verkleedt zich als een leeuw, met grote rode manen. De leeuw is onder de indruk, maar vraagt: “Kan jij ook brullen als een leeuw ?” Dat kan Eend niet, en Leeuw brult “AFGEWEZEN ! Jij bent niet naar wie we zoeken in de Leeuwen Club” Eend probeert het ook bij de olifanten- en bij de slangenclub. Hij wil gewoon ergens bij horen. Eend probeert er hetzelfde uit te zien en te doen, maar … dat lukt niet. Hij kan niet “iemand anders” zijn… Zou het Eend lukken om vrienden te maken ?


De inhoud

Een verhaal over anders zijn en eigenlijk ook gelijk, een verhaal over vrienden maken en ook je zelf  blijven. Vrij geïnspireerd op het bekende boek “Mag ik meedoen ?”, door John Kelly en Steph Laberis, Uitgeverij Veltman.


Wie is wie

Spel: Geert Van Doorselaere en Mira Valea Dekor: Geert Van Doorselaere, Johan Dils, Christine Braem, Mira Valea Concept: Geert Van Doorselaere , Luk De Bruyker en Johan Dils Regie:  Luk De Bruyker Muziek: Stefan Koopman


Technische gegevens

Doelpubliek: kinderen van 3 tem 7 jaar
Max. aantal toeschouwers: 120
Speelduur: 45 minuten
Min. speelvlak hoogte: 2.8 meter
Min. speelvlak breedte: 6.3 meter
Min. speelvlak diepte: 5 meter
Verduistering: De speelzaal moet overal en volledig verduisterd zijn. We kunnen - op aanvraag - verduisteringsplastic meebrengen.
Opbouwtijd: 2h30
Afbouwtijd: 1h45
Licht en geluid: Wordt door Wortel voorzien, maar kan ook met de aanwezige installatie.
Uitkoopsom: Vanaf EUR499


Downloads

Lesmap:
Technische fiche voor scholen:
Technische fiche voor theaters en CC's:
Foto's voor drukwerk:


⇨ Deze voorstelling reserveren